Navigacija: Početna

Partneri udruženja

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Medijski partneri

Baner
Baner

Passipedia

Baner

Pretraga

ENEF forum- forum o energetskoj efikasnosti ( 10. maj 2013. godine) Ekološki centar "Radulovački" Sremski Karlovci
četvrtak, 04 april 2013 20:13


forum energetske efikasnosti

 

Forum o energetskoj efikasnosti ENEF FORUM održaće se 10. maja 2013. godine u Ekološkom centru „Radulovački“ u Sremskim Karlovcima u organizaciji Pokreta Gorana Vojvodine i Centra Pasivna kuća.

Građevinska realnost u Srbiji je donošenjem, dugo očekivanog Zakona o efikasnom korišćenju energije, kao i „Pravilnika o uslovima, sadržini i načinu izdavanja sertifikata o energetskim svojstvima zgrada“ i „Pravilnika o energetskoj efikasnosti zgrada“ doživela kvalitativnu promenu na bolje. Na koji način će struka odgovoriti na nove zahteve i standarde, u velikoj meri zavisi od spremnosti da se pravilnici implemeniraju u praksi.

ENEF FORUM ima za cilj da informiše stručnu i širu javnost o trenutnom stanju na polju energetske efikasnosti, o budućim pravcima razvoja, mogućnostima ulaganja i korišćenja obnovljivih izvora energije u Srbiji.


Program ENEF FORUM-a:

7.00 - Otvaranje za učesnike i izlagače

10.00 - Zvanično otvaranje ENEF foruma- dvorište Ekološkog centra „Radulovački“

10:30 – 12:30 Panel diskusija sa temom: Energetska efikasnost u zgradarstvu sa osvrtom na ulogu države u implementaciji odredaba o energetskoj efikasnosti- svečana sala Karlovačke gimnazije

13.00 – 19.00 Prezentacije firmi- izlagača foruma- sala Ekološkog centra „Radulovački“


Ukoliko želite da se informišete o energetskoj efikasnosti kroz diskusije, predavanja, sajam energetske efikasnosti, ali i razmenite svoja znanja i iskustva i povežete se sa firmama i pojedincima u cilju ostvarivanja svojih interesa

Pridružite nam se! Čekamo Vas!

 

 

Organizatori:

pokret gorana vojvodine logo centar pasivna kuca