renexpo Western Balkans sajam i konferencijaPrvi međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti, RENEXPO®Western Balkans održaće se od 11. do 12. juna u Sava Centru, u Beogradu.

Tokom dvodnevne konferencije Beograd će postati regionalni centar razvoja i promocije obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti u izgradnji i renoviranju.


Posetioci i učesnici dvodnevnog RENEXPO® Western Balkans događaja imaju mogućnost besplatnog prisustvovanja i otvorenom izlagačkom forumu na kom će biti predstavljene mogućnosti i poslovne prilike u regionu kada su u pitanju obnovljivi izvori energije i energetska efikasnost.


Na otvorenom Forumu predavanje na temu Sertifikacije pasivnih zgrada prema PHPP metodologiji Pasivhaus Instituta, održaće Goran Todorović, 12. juna sa početkom u 14 časova.

Na predavanju će biti reči o standardu pasivne gradnje, sertifikaciji pasivnih objekata, prednostima sertifikovanja za projektante i benefitima koje donosi vlasnicima zgrada, kao i o drugim pitanjima kada je u pitanju pasivna izgradnja i sertifikacija prema PHPP metodologiji.

 

sertifikacija pasivnih kuća prema PHPP metodologiji

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite 12. juna na Forumu, koji predstavlja veoma važnu platformu za profesionalnu razmenu znanja i iskustva.


Ulaz je slobodan. Obavezna registracija.

Besplatne ulaznice možete preuzeti ovde.

Više o programu otvorenog foruma možete videti na
http://www.renexpo-belgrade.com/561.html